Bel 06 24 46 59 05

Partnership ContiNU en MVO Nederland

0

Tanneke Jansen over MVO: “Vanaf de oprichting van ContiNU in 2004 ben ik bewust bezig geweest met thema’s als duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Gestart met eenvoudig te realiseren milieu-doelen als afvalscheiding, energiezuinige verlichting en kantoorapparatuur, compensatie van CO2 uitstoot, reizen met OV of fiets. Daarnaast op zoek naar projecten waarbij ik iets van mijn kennis en ervaring kan teruggeven aan “de maatschappij“. Want het is mijn overtuiging, dat als je het zelf goed hebt, je iets moet terugdoen voor diezelfde samenleving.

mvo nederland

In 2007 vond ik een goede invulling voor de maatschappelijke component. In samenwerking met Goede Zaken, ZakenExpert en Expertisewerk begeleid ik langdurig werklozen bij het starten van een eigen onderneming. Bij deze coachingstrajecten krijgen zij hulp en kennis aangereikt om een succesvolle start te kunnen maken en in hun eigen onderhoud te voorzien.

Nu in 2009 besteed ik ongeveer 2 dagdelen per week aan projecten, die gericht zijn op duurzaamheid en MVO; dus mij als partner aansluiten bij MVO Nederland is dan een vanzelfsprekende stap.”

Copyright 2020 | ContiNU Organisatieadvies & projectmanagement | KvK Rotterdam 24.358.605